Travel

Heeft u de tijd om alles te vinden, op een rij te zetten en te vergelijken?

Internet lijkt onuitputtelijk maar kent uw persoonlijke wensen niet. Is het betrouwbaar? Krijgt u garanties dat u de hoogste kwaliteit krijgt voor de beste prijs?

Door meer dan 18 jaar ervaring in verschillende functies binnen de marktleider in de reisbranche TUI Nederland, beschikken wij over een enorm internationaal netwerk waar u van profiteert.

Hierin zijn wij ons bewust dat we samen met onze leveranciers een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de duurzame ontwikkeling van vakantiebestemmingen.

Het toerisme is een bedrijfstak met een enorme omvang en impact in positieve zin door het behoud van cultureel erfgoed, het verhogen van werkgelegenheid en inkomen voor de lokale bevolking.

Maar de natuur en bevolking ondervinden ook nadelen die we binnen onze mogelijkheden zoveel mogelijk trachten te beperken.

We streven dan ook naar maatschappelijk verantwoord ondernemen in alle activiteiten die wij u bieden door uitsluitend met leveranciers samen te werken die dezelfde belangen behartigen.

www.anvr.travel/persbericht

Voor ieder bedrijfsuitstapje of het nu ver weg is of dichtbij, met een groot of juist een klein gezelschap, wij verzorgen graag uw reis tot in de puntjes voor de allerbeste prijs.

Zo bieden we exclusieve deals voor arrangementen tijdens het WK naar Zuid Afrika in 2010, bijzondere safari’s door Lapland, of met een privejet 4 dagen naar de wintersport. Alles speciaal voor u op maat gemaakt.

Ook uw privé vakantie is bij ons in goede handen, een feest van zorgeloos genieten, zo wilt u toch uw reis ervaren?

Speciaal voor u hebben wij de allerbeste reisagenten van Nederland geselecteerd, allen aangesloten bij ANVR en SGR. U wordt als consument hierdoor goed beschermd en uw reisgeld is veilig zonder dat u daar extra voor betaalt.

Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs, leunt u achterover, luxe zit in gemak en wij kennen de mooiste plekjes, zoeken de beste prijzen en nemen u al het werk uit handen.

 

U betaalt ons niets meer dan wanneer u direct via een reisbureau of internet zou boeken.

U zult positief verrast zijn over de prijs.