Business 2 Business

 richt zich op bedrijven die groeipotentie hebben en zich willen onderscheiden in de markt.

 faciliteert bedrijven op maat die zoeken naar nieuwe kansen, groeimogelijkheden en opleidingen in sales en marketing. Marketing, klantenwerving en communicatie zijn belangrijke onderdelen voor de ondernemer.

Resultaten die achterblijven terwijl u veel energie en passie in het bedrijf steekt, kunnen u en uw personeel frustreren en de door u beoogde resultaten blijven uit. Pas als het fundament van uw bedrijf stevig is door beschikbare vakkennis en vaardigheden, gaat het vermarkten een grotere rol spelen.

helpt u met de vertaalslag van product naar oplossing. Vervolgens zoeken wij manieren om de oplossingen bekend te maken bij de doelgroep en zetten uw bedrijf positief op de kaart, rekening houdend met de laatste trends en regelgeving

Holland International Reisbureau Rene   
3 reisbureaus in Goes, Yerseke en Roosendaal.

In 2009 hebben we de klus aangenomen om met een beperkt budget reisbureau Rene meer gezicht te geven in de regio. We hebben samen het bedrijf laten groeien in een krimpende markt, ondermeer door samenwerkingsverbanden  te zoeken tussen lokale ondernemers. Dit veelal met gesloten beurs of klein budget.

Deze synergie tussen reisbureaus en ondernemers is redelijk uniek in de reiswereld. Het succes van deze marktbenadering breiden we nu uit naar meerdere leveranciers  en bedrijven op landelijk niveau.

 Redacteur bij Reisburo Actueel.
Tilly is en blijft een reisvrouw in hart en nieren met een passie voor sales en marketing waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Het grootste deel van haar leven heeft zij de hele wereld over gereisd en de mooiste stranden, steden, dorpjes en unieke locaties ontdekt.

Na diverse functies, van reisleiding tot accountmanagement, binnen TUI te hebben vervuld, heeft ze zich sterk gemaakt als Commercieel directeur van een reisbureaugroep in Zeeland en Brabant. Met deze reisbureaus heeft ze bruggen gebouwd door te zoeken naar samenwerkingsverbanden tussen ondernemers op lokaal niveau. De omzet steeg in een krimpende markt en dat viel ook andere locale ondernemers op in verschillend branches. Hieruit is het idee geboren een eigen bureau te starten om zo ook andere branches te kunnen bedienen.

De kracht van EVE& ligt met name in een prachtig internationaal netwerk dat door de jaren heen is opgebouwd.  EVE& levert projectleiders voor verschillende grote evenementen met name gericht op sport en momenteel een sterke focus op de Olympische Spelen in London 2012.

Maar ook het reizen blijft altijd kriebelen en zo versterkt EVE& het team van Reisburo Actueel en helpt de redactie met het schrijven van reisartikelen voor de reisbranche.

Website van het blad waar ik voor schrijf :http://www.reisburoactueel.nl/contact/

 

Omdat elke opdrachtgever verschillend is biedt  verschillende development diensten aan 


Wij verzorgen  gastcolleges bij de NHTV in Breda in verkooptrainingen en marketing& sales