Titia Kapteijn
Director - Back office

Ik ben bij de “spin in het web“

Na een korte carriere in het toerisme bleek al snel dat mijn ambities meer lagen in het organiseren, plannen en in goede banen leiden van de backoffice van middelgrote bedrijven. Door mijn jarenlange ervaring als orderbegeleider in een drukkerij heb ik de nodige ervaring opgedaan in het organiseren van een administratie, het ondersteunen van de buitendienst en het aansturen van mensen.

Toen ik besloot om met Tilly te starten, was meteen duidelijk welke rol ik zou vervullen. U zult mij niet veel terug zien op het podium maar des te meer ben ik uw contactpersoon als u ons belt, vragen hebt over uw factuur of over de organisatie van uw reis of evenement. Ik ga op zoek naar de mooiste locaties wereldwijd en onderhandel voor u offertes uit zodat we u de allerbeste prijs kunnen leveren tegen de hoge kwaliteit die u van ons kunt verwachten.

Met veel plezier faciliteer ik op het gebied van de nieuwste trends, zorg ik dat onze backoffice zo efficiënt en dus kostenverlagend werkt en bewaak ik onze doelstelling om maatschappelijk en duurzaam te ondernemen.