Tilly Stroo-Smit
Director- Marketing & Sales

Ik ben een reisvrouw in hart en nieren met een passie voor sales en marketing waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De afgelopen jaren heb ik de hele wereld over gereisd en de mooiste stranden, steden, dorpjes en unieke locaties voor u ontdekt.

Na diverse functies, van destination management tot sales & marketing binnen het internationale concern TUI, te hebben vervuld, heb ik me sterk gemaakt als Commercieel directeur van een reisbureaugroep in Goes, Yerseke en Roosendaal. Met deze reisbureaus hebben we een prachtig resultaat bereikt door middel van bruggen bouwen en door te zoeken naar samenwerkingsverbanden tussen ondernemers op lokaal niveau.

Vol trots ben ik de uitdaging aangegaan om samen met Titia een prachtig bedrijf te starten en doe dit met heel veel plezier. Onze kracht ligt met name in een groot internationaal netwerk dat wij samen hebben opgebouwd en waar we heel zorgvuldig mee om willen gaan.

staat voor kwaliteit en service. Mijn doel is om samen met u te helpen met de coördinatie en uitvoering van uw projectplan en om met u mee te denken om uw organisatie op de kaart te zetten door middel van een origineel en uitdagend marketingplan.