Monique de Vos
Departures Veldhoven

Monique opereert als persoonlijk reisadviseur. Volgens Monique moet een vakantie een vorstelijk gevoel geven en dat begint al bij het uitzoeken van een reis.

Monique opereert volledig onafhankelijk en is gespecialiseerd in reizen naar de mooiste plaatsen en meest luxe hotels en resorts wereldwijd.
Bij haar zit luxe in gemak: zij kent de meest bijzondere plekjes, zoekt de beste prijzen en neemt u al het werk uit handen. Dat is de persoonlijke reisplannerservice.

Wij inspireren, adviseren en regelen uw vakantie van A tot Z. Uiteraard zijn alle partners van aangesloten bij ANVR en SGR.

Niet voor niets is Monique gekozen tot beste zelfstandig reisadviseur van Nederland in 2009.

 

Beste zelfstandig reisadviseur

Volgens de jury verrast De Vos haar klanten met buitengewone service en kruipt ze helemaal in hun huid om hun wensen te achterhalen. "Haar aanbod is op maat gesneden en ze bezorgt haar klanten een onvergetelijke reis. Deze resultaatgerichte en gepassioneerde reisadviseur is een echte kanjer in haar vak en dus de terechte nummer 1."

De verkiezing werd uitgeschreven onder de ruim 500 zelfstandig reisadviseurs in Nederland en startte in november vorig jaar met vragenrondes, het maken van een marketingplan, analyses en de verdediging van cases naar aanleiding van een mystery mail. Daarop volgde een panelgesprek en juryrondes.