Marlynda Elstgeest
Waterproof Expeditions

Voor Marlynda zijn reizen en duiken haar grote passie,haar 1e duikervaring vond plaats in 1989 en sindsdien duikt ze overal ter wereld en is ze een gekwalificeerd technisch duiker.

Het Poolgebied heeft Marlynda’s bijzondere interesse. Ze is een expert in het poolgebied en adviseert het ministerie van buitenlandse zaken over veilig en duurzaam toerisme in Antartica. Tevens heeft Marlynda zich sinds 2002 aangesloten bij de Nederlandse delegatie van de jaarlijkse verdragsonderhandelingen over Antarctica, waar de 45 Antarctische Verdragspartijen bij elkaar komen om te zorgen voor het internationale bestuur van het continent

Marlynda ontwikkelde samen met goran ehlme de 1e commerciële duik expedities ooit naar de poolgebieden, hun doel is unieke en op maat gemaakte duik- en fotografie exepedities te organiseren, met de focus op het natuurschoon en diversiteit van de unieke onderwaterwereld.

Hun wens is dat reizigers, duikers, natuurliefhebbers en fotografen over heel de wereld hun passies delen voor Wild life en de natuur.We hopen die mensen aan te trekken die even enthousiast zijn als wij over avontuur en dezelfde waarden delen over natuurbehoud.

Waterproof expeditions is gespecialiseerd in unieke fotografie, duiken, snorkelen en cruises naar ‘s werelds meest afgelegen, exotische bestemmingen. Alle reizen zijn gebouwd rondom het element water, onder,boven en rondom. Van IJsduiken in het poolwater van Antartica, onderwaterfilmen in Arctisch Canada ,snorkelen in Mexico, zwemmen met zeeleeuwen en pinguins op de Galapagos eilanden tot aan een cruise op de amazone, Peru of de Sepik rivier in Guinea