Marielle Henzen
Travel Team Oss

Marielle is al ruim twintig jaar werkzaam in de reiswereld. Na verschillende functies binnen  diverse reisbureaus te hebben vervuld is zij op 1 mei 2006 gestart met haar eigen reisbureau. Zij stelt hoge eisen aan deskundige informatie en bieden u maatwerk, luxe reizen en groepsreizen.

Samen met Marielle en haar team denken we out of the box en zullen u verrassen met reisadviezen van hoge kwaliteit en met een uitstekende prijsstelling.

Marielle heeft al veel landen bezocht maar de reis met de Mongolië-Express van Beijing naar Moskou was voor haar een onvergetelijke ervaring en Zuid Afrika heeft haar hart gestolen.

Ontdekt u met Marielle waarom Zuid-Afrika het land met het meeste avontuur van de wereld is, waarom haar natuurlijke schoonheid en het wild u ademloos zal laten, hoe luxe ook betaalbaar kan zijn en ervaar hoe de vriendelijke inwoners en rijke cultuur uw hart verwarmen. Geniet van het bouquet van de beroemde bekroonde wijnen, de overweldigende bergen en frisse oceaan lucht. Laat het Afrika-virus u besmetten!

Bij boeking van een reis naar Zuid Afrika ontvangt u een op maat gemaakt routeboek dat naast de dagelijkse route(s) ook gegevens over de bezienswaardigheden en tips over diverse bijzondere restaurants en onvergetelijke excursies bevat.