Anneke Roelofs
World Wide Weddings Breda

Anneke Roelofs werkt al 30 jaar in de reiswereld. 

In die jaren heeft zij veel verschillende landen bezocht en genoten van de cultuur, de mensen en de bezienswaardigheden op al die bestemmingen. De kennis die zij opdeed tijdens deze reizen komt nog dagelijks van pas bij het adviseren van klanten als het gaat om het kiezen van de juiste bestemming, hotel en type reis.

Sinds 2008 is zij de trotse eigenaar van een prachtig reisbureau, gespecialiseerd in het organiseren van trouwceremonies in het buitenland en aangesloten bij de ANVR en SGR.

Anneke en haar team regelen niet alleen de reis en het verblijf, maar verzorgen ook de volledige trouwdag en begeleiden de administratieve afhandeling van de trouwdocumenten, zodat het bruidspaar er van overtuigd kan zijn dat het huwelijk achteraf ook in Nederland rechtsgeldig is.

Ook voor het verzorgen van een cruise bent u bij ons aan het goede adres, wij staan garant voor een uitgebreide kennis van alles wat met cruises te maken heeft, welk vaargebied, welke cruisemaatschappij u ook in gedachten heeft.

Naast persoonlijke aandacht staat kwaliteit en service bij ons voorop.