Zeeland op Niveau Noorwegen

Bestemd voor reislustigen die er graag met de auto op uit trekken en die het liefst een geheel verzorgde en onbezorgde trip willen maken naar een voor velen nog onbekende bestemming

Al drie keer eerder heeft Zeeland op Niveau een prachtige lezersrit gemaakt. Schotland, Wales en Ierland zijn reeds de revue gepasseerd en in 2010 is het de beurt aan Noorwegen! Dit jaar start de reis op zaterdag 19 juni en de terugreis is op zondag 27 juni. In totaal duurt de reis dus 8 dagen.

Elke auto is welkom, groot of klein, jong of oud, modern of een oldtimer. Maximaal kunnen er 25 equipes deelnemen en het minimum is 20 om de te maken kosten te kunnen verantwoorden.

Voor €1400,- per persoon is de bootreis naar Noorwegen inbegrepen inclusief slaapplaatsen en ontbijt en diner, alle hotelovernachtingen + ontbijt en diner.

Wilt u meer weten over de lezersrit en/of hoe dit er vorig jaar in Ierland aan toeging? Neemt u dan contact met ons op via info@eve-and.com en neem eens een kijkje op onze website onder CV - Portfolio – ‘Zeeland op Niveau reis Ierland’.

U kunt tevens het PDF document downloaden met het reisprogramma over deze bijzondere autorondreis door Noorwegen.

Bent u enthousiast geworden en heeft u zin om mee te gaan? Stuur dan een e-mail aan info@eve-and.com.