neemt deel aan het project Zeeland Port to Brasil een initiatief van Zeeland Sport & Leisure.

Zeeland Sport & Leisure bestaat uit een kleine kern van professionals in de Zeeuwse sport en leisure wereld die een groeiend netwerk van professionele partnerorganisaties aanstuurt. Voor de uitvoering van projecten en evenementen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van Zeeuwse partnerorganisaties uit de regio waar het evenement plaatsvindt. 


 levert projectleiders aan Scalda voor de uitvoering binnen het project “Inceptio”

Inceptio is opgericht om studenten van Scalda een stageplaats te kunnen bieden! Door de huidige arbeidsmarkt en eventuele persoonlijke problematiek is het niet altijd mogelijk om een stageplaats te vinden. Bij Inceptio zijn er 8 fulltime werkplekken beschikbaar waar studenten een leerzame praktijkervaring op doen om daarna hun studie te kunnen vervolgen.

Het bedrijf wordt gerund door studenten onder leiding van een manager van EVE&. Inceptio voert opdrachten uit van en voor bedrijven, overheidsinstellingen, stichtingen en verenigingen. In het studentenbedrijf lopen meerdere studenten van verschillende administratieve en commerciële studierichtingen stage.

 

neemt deel aan het project De Scheldebeker 2014 een initiatief van Stichting Zeeuws-Vlaanderen 2014

Op 20 juli 2014 is het precies 200 jaar geleden dat Zijne Koninklijke Hoogheid Willem I het besluit houdende de vereeniging van Staats-Vlaanderen met de provincie van Zeeland ondertekende. In 2014 bestaat Zeeland en  Zeeuws-Vlaanderen dus 200 jaar.Stichting Zeeuws-Vlaanderen 2014 vindt dat het 200-jarig bestaan van deze mooie streek niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Een hoogte punt zal zijn de herleving van de historische zwemtocht de Scheldebeker. De projectleiders van EVE& zijn betrokken bij de organisatie van onder andere dit evenement.  Het jubileum is een prachtige gelegenheid om de kracht van Zeeuws-Vlaanderen uit te dragen en tegelijkertijd de banden met de provincie Zeeland en met Vlaanderen te versterken. Het centrale thema van het jubileumjaar is dan ook verbinden.